Studio Legal and High View Accounting are separate organisations that share their reception and front-of-house amenities in this prominent high street Prahran office.

Taking into account each company’s requirements without compromising on budget or aesthetics was an important part of this project’s brief. Engaging McCormack in a Design & Construct capacity allowed McCormack to value-manage the project’s phases, from design to fit-out and ensure delivery of a sophisticated yet inviting space.

Upon arrival, the space is quite neutral with an industrial edge. However, the two separate businesses reflect their different personalities through their corporate branding, feature accent colours and style.

The main purpose of this space was to create offices, meeting rooms and small events that encourage activities such as healthy and productive workspaces, staff team building, presentations, client meetings and overall collaboration amongst staff from both organisations.