Every workplace project has something memorable about it. The strong client bond established through hard lockdowns by way of trust, understanding, and humour made Robert Walters a unique project.⁣⁣
⁣⁣
Located in the prestigious, newly revitalised Queen and Collins precinct, IA Design took inspiration from the Neo-Gothic architecture of the building, incorporating forms and subtle patterns throughout. The result was a warm and neutral environment with pops of colour from natural greenery and soft tonal shifts, creating a gentle layering effect and a dynamic feel from differing neutral materials.⁣⁣
⁣⁣
Large format writeable glass boards were integrated into the feature wall panelling in the workstation zones, and the teams use them daily. The work zone is bright and open, with a visual connection running the length of the floorplate. All workstations are sit-to-stand, and lockers are given to encourage employees to keep their desks clean. The back of house space contained internal meeting rooms, offices, and a phone nook, allowing personnel to keep the front of house zone free for external clients.⁣⁣
⁣⁣
Robert Walter’s strong brand and reputation are portrayed in their new office as part of this project. It was a delight to help bring Robert Walter’s new workplace to life.⁣⁣