Located on a treelined street of Malvern, the PNO Insurance fit-out features soft, inviting curves and the elegant hint of brass elements, enhancing the aesthetic without sacrificing function.

This Studio 103 design, in collaboration with Billie Thomas, offers an open workspace that promotes collaboration whilst integrating a soft organic colour palette, nurtures a work environment that aims to enhance wellbeing.

Early planning allowed for a smooth delivery including successful AV integration, with ample time to explore various solutions and address any technical challenges. The finished space sets itself apart with the inclusion of natural elements such as the unique cobblestone floor, soft timber joinery, greenery and an abundance of natural light all of which infuse life into the space.

A special thank-you to everyone involved in the delivery of this project, who paid thorough attention to every detail throughout the project.