BRIEF

McCormack was contracted through the Early Contractor Involvement by V/ Line. McCormack managed the project from the design phase through to construction, working with Cox Architecture in Stage 1 and Studio 103 in Stage 2, to add value engineering in order to meet budgetary and brief requirements.

Works included new stair and penetration between L5 and L6 break-out and meeting rooms, Front of House (FOH) meeting rooms and reception and office space for 600 staff tailored to V/Line’s culture.

SOLUTION

V/Line made the decision to go from a Fixed to Agile work environment. Through activities and discussions with their change managers, McCormack have worked with Cox Architecture to deliver a design based on their brief that falls within budget. This process allowed McCormack to create a fully tailored solution to suit their needs as they introduced their company to a new way of working. We created multiple spaces and destinations in their design that allow for both formal and relaxed meetings, A large breakout space to encourage open communication amongst staff and a high-end reception and front of house office space for external clients.